DcH Tønder er en lille, hyggelig forening med ca. 50 medlemmer. Vores primære formål er, at uddanne den enkelte hundefører til at forstå og til at få optimal glæde ved samarbejdet og samværet med sin hund.

Vi lægger stor vægt på, at der både er plads til dem, der vil dyrke lydigheds-, nosework og rallytræning som konkurrencesport, og for dem der ønsker at give sin hund et aktivt og indholdsrigt liv. Vi arbejder derfor både med konkurrence- og breddetræning samt den grundlæggende opdragelse af familiehunden. Se mere om de enkelte hold under holdbeskrivelser.

Vores hvalpehold kører uden afbrydelse og du har mulighed for at træne med din hvalp fra starten af. Det kan forkomme at hvalpeholdet er fyldt, men du kan altid melde dig ind på ventelisten, så du får besked lige så snart der er plads.  

Her socialiseres og miljøtrænes hvalpen. Og hundeføreren lærer de grundlæggende færdigheder i omgangen med sin hund.

Vis du vil høre mere, kan du kontakte vores formand, Marlis Zimmer på tlf 61 73 27 96. Du kan også besøge os på vores Facebook gruppe, Venner af DCH Tønder eller på træningspladsen (lige ved indkørslen til Soldaterskoven).


Som medlem af DcH får du:

10 % rabat hos Agria Dyreforsikringer, når du opgiver dit medlems-/ ID-nummer, da de er hovedsponsor af DcH

10 % rabat hos DogCoach når du opgiver dit medlems-/ ID-nummer og bruger rabatkoden som du får af din formand

10% rabat hos Egonsliner.dk skriv DcH10 i rabatkodefeltet og oplys dit DcH medlemnr. i kommentarfeltet.

10% rabat på Canelana hos Indog.dk med koden 2154DCH og oplyser dit DcH medlemnr

10% rabat hos Chrisco.dk når du skriver ChriscoDcH i rabatkodefeltet og oplyser dit DcH medlemnr.

Gratis medlemsblad 6 gange om året

Mulighed for at få en uddannelse som instruktør, kredsinstruktør, hundeadfærdskonsulent, dommer, eftersøger og foreningsleder
 

Nyheder

Sponsorer